Blogger tarafından desteklenmektedir.

Galaxy S5 kablosuz şarj olarak mı?

galaksi s5 kablosuz proxi tarafından desteklenmektedir şarjBüyük bir bölümü, ya da ben demeliyim, tüm teknoloji dünyasında merakla bekliyor Galaxy S5 resmi gitmek. Samsung bir sonraki amiral gemisi hakkında söylentiler web üzerinden yüzey beri Birkaç ay oldu. Bu gelecek Galaxy amiral gemisi cihaz hakkında pek çok bilgi var. Resmi bir kelime hala bugüne kadar geldi, ama olsa da, söylentiler bize Galaxy S5 orada ne olabilir sanal bir resim yapmak için yardımcı oldu. Sürekli büyüyen söylenti değirmen, yeni bir söylenti ekledi var oldu. Bu yeni ek göre, kablosuz şarj Galaxy S5 orada olabilir.

galaksi s5 kablosuz proxi tarafından desteklenmektedir şarj
Galaxy S5 ilgili son raporların en başı olarak, bu bir Kore web ETNews geldi. Rapor göre, Güney Koreli firma kendi gelecek prim cihazlarda kabul olacağını heyecan verici kablosuz teknolojisi üzerinde çalışıyor, ve eğilim Galaxy S5 başlamak olabilir. Rapor Samsung Yeni Zelanda başlangıç ​​olan PowerbyProxi, ile çalıştığını söylüyor.
Samsung son zamanlarda kablosuz gelecekte akıllı mümkün şarj ve böylece değerli kullanıcılara yeni bir deneyim sunmak için yapmak için PowerbyProxi içine 4.000.000 $ yatırım olduğunu hatırlayabilir. Bu Samsung destekli başlangıç ​​manyetik rezonans şarj çözüm geliştiriyor. Bu çözüm, bugün mevcut olan başka bir çözüm tamamen farklıdır.
Çözümler göre bugün mevcut, Nokia ve diğer bazı satıcılar var ne demek özel bir ped yerleştirilir sadece, bir cihaz kablosuz olarak ücret alır. Bu mümkün şarj kablosuz yapar, ama biraz rahatsız edici olsa da. Onlar olacağını düşündüm kablosuz şarj denedim kullanıcılar göre, onunla deneyimlerini o kadar iyi değildi.
Manyetik rezonans şarj çözümü, umarım, deneyimi artıracaktır. Bu altı-geliştirme çözüm cihazlar bunların küçük bir kısmı şarj temel dokunmadan olacak bile kablosuz olarak ücret almak izin verir. Bu henüz yeterli değildir. Bu çözüm ile, cihazlar cihazı ve şarj arasında herhangi bir engel olacak bile ücret almak mümkün olacak. Kullanıcılar uzak ped onları birkaç santimetre tutarken bile cihazları şarj etmek mümkün olacak. Yani hayır 'Gücü' ped şarj cihazı tutmak için. Gerçekten büyük bir kolaylık.
Samsung akıllı telefon üreticileri listesinde üst kendisini tutmak için çok çalışıyor. Şirket, birçok yeni teknolojiler geliştirmeye çalışıyor ve aynı zamanda rakiplerin iyi özellikleri kabul edilmiştir. Onun prim akıllı manyetik rezonans şarj çözüm getirerek, Samsung kablosuz şarj alanında yeni bir trend başlar. Tabii ki, bu şirketin her gelen alkış kazanmak yardımcı olacaktır.
Manyetik rezonans şarj çözümü şey 'aslında', ama bu Galaxy S5 ya da orada olurdu emin değil. Peki, Samsung kesinlikle Samsung Galaxy S5 getirmek gibi olacak. Bu şirketin rakiplerinin herhangi bir cihaz daha bu değerli gelecek cihaz için daha fazla cazibe yardımcı olacaktır.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS