Blogger tarafından desteklenmektedir.

Galaxy S5 Sony tarafından yapılan 16 MP kamera

Eğer dışında tüm teknoloji bağımlıları için, Samsung'un gelecek amiral gemisi cihaz, söz gereksiz olduğunu Galaxy S5 , devam eden günlerin en çok konuşulan smartphone. Donanım ve yazılım bölümü hakkında söylentiler ton aldıktan sonra, şimdi cihazın kamera ile ilgili rapor var. Bu rapor Kore web ETNews geliyor. Rapor Galaxy S5 ya Sony tarafından, ya da Samsung tarafından tedarik edilecektir 16MP arka kamera, ile gelecek söylüyor. Bu son rapor tüm reddeder önceki söylentiler Galaxy S5 13MP kamera ile ilgili iddia etti. Hatta bizim de Galaxy S5 kavramı , bunun için 16 MP kamera öngördü.

galaksi s5 kamera 16 mp
Bizim tarafımızdan tasarlanan Galaxy S5 kavramı da 16 MP kameraya sahip.
Bu raporda gelen en ilginç bölümü Galaxy S5 için kamera sensörü yapmak için Sony ve Samsung LSI arasındaki olası savaş olduğunu. Samsung LSI ve bazı destek ters üzerinde Sony kazanmak destekleyen bazı faktörler vardır. Sony için en iyi yardımcı faktör geçmişte farklı cihazlar için kameralar yapımında ününü olduğunu. Şirket DSLR ve EVIL ve nokta ve sürgünler için kamera yaptı. Samsung Galaxy S4 dahil olmak üzere birçok premium akıllı telefonlar, Sony tarafından yapılan kamera sensörü kullanın. Yani Sony verimli Galaxy S5 için kamera sensörünün yapma işi işleyebilir.
Samsung LSI hakkında konuşmak, son zamanlarda yakında 8-megapiksel sensör üretimi başlayacak duyurdu ISOCELL teknolojisi büyük ölçüde. Şimdi göre, bu teknoloji 13MP modülü olarak kullanılabilir. Samsung LSI kamera sensörü için teklif Galaxy S5 için çalışma yaparken Sony'nin için zorlu bir rekabet verebilir böylece üretimini artırmak için bekliyor. Samsung LSI Sony zor rekabet vermek mümkün ise Eh, o zaman bunun Galaxy S5 için kamera sensörü üretim iş almak için bekleyebilirsiniz. Neden merak ediyorsunuz? Hadi, Samsung LSI Samsung koludur. Bu şirketin mobil bölümü ile iyi ilişkileri vardır. Galaxy S5 için kamera üretim bölümü için seçme şirketin düşük fiyata cihaz teslim yardımcı olacaktır. Ayrıca Samsung en azından kamera kısmı için, başka bir şirket bağımsız olmak için yardımcı olacaktır.
Galaxy S5 için kamera yapma hakkı almak için iki şirket arasındaki savaş çok ilginç olacak. Şu an itibariyle, biz sadece herhangi bir yan bizim kart atamaz. Samsung büyük olasılıkla bu yılın sonuna kadar kamera bölümü için tedarik ortağı bulacaktır. Bu faktörler destek temelinde herhangi bir karar vermeden daha bunun için beklemek daha iyidir.
Kamera kalitesi satış herhangi bir akıllı telefon saymak karar büyük bir faktör olarak çalışıyor. Tabii ki, kamera kısmında sadece donanım tek başına çalışamaz. Bu Samsung büyük olasılıkla yapacak iyi bir yazılım özellikleri ile birleştirilmesi gerekiyor. Her iki mükemmel kombinasyonu Samsung prim kamera cihazları rekabet yardımcı olacaktır.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS