Blogger tarafından desteklenmektedir.

Samsung Galaxy S5 Teknik Özellikleri Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy S5 özellikleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Oldukça iddialı ve gösterişli tasarımı ile herkesi büyüleyen Samsung Galaxy S5 işlemci ve ekran detayları için doğru yerdesiniz.

Güney Kore menşeli teknoloji devi Samsung'un, 2014 yılında tanıtacağı yeni amiral gemisi ve Galaxy S serisinin devamı olan Galaxy S5'in özellikleri Android tutkunları tarafından merak ediliyordu. İlk etapta gelen bilgiler Apple'ın dünyada ilk kez kullandığı 64 Bit mimarili mobil
işlemcinin, Samsung Galaxy S5'te de kullanılacağı yönündeydi.

Samsung Galaxy S5'in kamera bölümünde ise 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera sensörünün bulunacağı diğer söylentiler arasında yer alıyordu. Bugün bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Digitimes’ın aktardığı bilgilere göre Samsung Display ve Japan Display, Samsung Galaxy S5'te kullanılacak olan WQHD (2560x1440) ekranın üretimini üstlenecek. Digitimes'ın aktardığı bir diğer bilgi ise bu zamana kadar Samsung Galaxy S5 iddialarını doğrular nitelikte

2560×1440 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olması muhtemel görünen ekranları üst düzey modellerinde kullanacak olan Samung’un buradan hareketle 5.24inçlik bir ekran boyutunu tercih edeceği açığa çıkmış oluyor. Bu ekranın kullanılma ihtimali en yüksek cihaz ise Galaxy S5 olacaktır. Galaxy Note 4’te ise ekran çözünürlüğü aynı kalarak boyut farklılık gösterebilir.


Samsung, ISOCELL'de her pikseli fiziksel olarak diğerlerinden ayırdığını iddia ediyor. Bu ise piksellerin birbirlerini daha az etkileyeceği, daha kaliteli, keskin fotoğraflar anlamına geliyor. Yeni sensörün Optik Görsel Sabitleme işlevine sahip olup olmadığı konusunda ise herhangi bir ipucu şimdilik yok.Daha ince bir tasarıma sahip olması beklenen cihazın Android 4.4 KitKat sürümüyle kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Cihazın fiyatıyla ilgili ise şimdilik herhangi bir bilgi yok.

Samsung Galaxy S5 özellikleri ve fiyatı oldukça tartışıldı. Başarılı tasarımları ve farkı ile her zaman ön planda olan Samsung Galaxy serisi S5 ilede dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. En az 3GB RAM ve 5.2 inc ekrana sahip olacağı bilinenler arasında. Fakat Galaxy S5 ne zaman çıkacak, fiyatı ne olacak ve hangi android sürümüyle gelecek bilinmeyenler arasında.. 

Galaxy S5 hakkında yeni bilgiler öğrendiğimde hemen sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Takipte kalmanız yeterli, iyi günler dilerim..


read more: http://freeimle.blogspot.com/2013/11/samsung-galaxy-s5-teknik-ozellikleri.html

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS