Blogger tarafından desteklenmektedir.

Galaxy S5 arkasındaki plastik, suni deri

Plastik gövde ve yapay deri ile galaksi s5Eğer takip varsa Galaxy S5 söylentiler geçmiş bir zaman, size Galaxy S5 bir metal gövde tasarımı ile gelecek önerilen raporların farkında olabilir. Bu haber Samsung hayranları tarafından çok iyi karşılandı, ve neden, son olarak Samsung, amiral gemisi cihazdan bu ucuz plastik hendek gidiyordu değil. Ama bu son haberler Sammy hayranları için kalp kırma olabilir. , Samsung Galaxy S5 için metal gövde kullanmak için gitmiyor son haberlere göre, bunun yerine aynı eski polikarbonat (plastik) vücut sadık olacaktır. Nedenini bulmak için okumaya devam edin.

Sahte Deri ile Samsung Galaxy Yuvarlak
Galaxy S5 için metal gövdesinin söylentiler bir süre sonra başlayan Samsung ve Catcher Teknolojileri arasında anlaşma 2014 yılı 2. çeyrekte serbest bırakmak için ayarlanır bir sonraki prim cihaz, Samsung metal kabukları sağlamak için. Catcher Appple iPad'ler, MacBook ve HTC One için metal organları sağlayan bir Tayvanlı metal kasa üreticisi. En kısa sürede Samsung-Catcher anlaşma haber sızdırılmış gibi, herkes Galaxy S5 metal gövde yer alacak spekülasyon başladı. Ama biz Catcher tarafından sağlanan metal malzeme Galaxy S5 kullanılamaz olacağını ortaya koymaktadır yakın Samsung için kaynaklardan özel bilgiler aldık. Bunun yerine, Samsung onların çok rivayet Galaxy F serisi telefonlarda kullanacak. Galaxy F 2014 yılının ikinci çeyreğinde yayımlanması bekleniyor Samsung, prim Android cihazlar bir dizi olduğu söyleniyor.
Okumalıdır: Galaxy S5 kavramı - Sonraki Galaxy
Plastik gövde ve yapay deri ile galaksi s5
Bu bilgi mantıklı başladığı yerdir. Galaxy S5 2014 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek ve en son raporlar iddia gerekiyordu lansman tarihi olarak Ocak 2014 . Ama metal malzeme bir Galaxy F serisi telefon ima Q2, içinde serbest bir prim Samsung telefon kullanılmak üzere söylenir.
Aldığımız bilgilere göre, Galaxy S5 sadece son zamanlarda başlatılan 'Not 3' ve kavisli ekran 'Galaxy Yuvarlak' gibi, plastik arka kapağı için bir suni deri olacak. Samsung insanların telefonun düştü satış görülebilen, çok Galaxy S4 plastik gövde sevdim vermedi bilir. Sahte-deri Galaxy S5 için bir prim hissediyorum veren bir ölçüde işe yarayabilir. Bizim kaynağa göre, Galaxy S5 sahte deri geri farklı renklerde satışa sunulacak. Bu Pembe, Kireç ve Sarı gibi standart Siyah ve Beyaz gibi canlı renkler sunacak.
Bu söylentiler çok mantıklı olsa da, biz ancak bu noktada zaman içinde tuz küçük bir tutam ile haber almak tavsiye ederiz.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS